Golf

A6 Golfklubb, Jönköping, 17 - 18 september 2021

Arrangemanget inställt 2020!

Pga coronaepidemin är vi tyvärr tvungna att ställa in årets PM Golf! Det anordnas i Jönköping 2021, samma plats,samma upplägg! 

Banan är klar, det blir i A6 GK Jönköping! Det är en golfanläggning som ligger "mitt i stan" och som med sina fantastiska vyer över södra Vätterbygden erbjuder en härlig naturupplevelse. 

Som vanligt finns inbjudan, affisch, anmälan och betalningsunderlag här nedan.

 

Vad krävs för att delta i Postmästerskap Golf

Postmästerskapen i Golf spelas under hösten, oftast i slutet av september varje år.

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag. Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Mästerskapet spelas från och med 2014 som handicapklasser. Bästa Bruttoresultat i respektive Dam och Herrklassen vinner Postmästerskapen och mästerskapsmedaljen.

Alla spelare enligt krav på deltagande enligt ovan får delta i tävlingarna  (enl. tävlingsegenskaper och krav som exempelvis officiellt (HCP 36,0), kön och ålder)

Men endast de med EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) kommer att finnas på resultatlistan. I lagtävling krävs att alla spelare i laget har EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) för att finnas med på resultatlistan. EGA Exakt Tävlingshandicap är en förutsättning för att ta emot priser i en tävling. 

Som grund för en korrekt och rättvis granskning av exakta handicap, måste varje golfspelare lämna in minst fyra (4) handicapronder under en period mellan två på varandra följande årliga handicaprevisioner.

Spelare i ”handicapgrupp 1” får tillgodoräkna sig upp till tre sällskapsronder för att skaffa sig EGA Exakt Tävlingshandicap.

Svenska Golfförbundets tävlingsregler tillämpas, samt Postens Idrottsförbunds specialregler.