Golf

Hammarö GK, Karlstad 21 - 22 september 2018

Hej på er alla golfare !

Tiden går fort och snart dags för årets PM i Golf  vid Vänerns strand på natursköna Hammarö GK . Från den 4 juni fram till tävlingsdagen har du vid max två tillfällen möjlighet att spela banan till ett reducerat pris av 300 kronor per gång . Uppge bokningskod "pm golf 2018" vid bokning.

Det kommer att bli trångt på banan torsdagen den 20 september då tävling pågår under tre dagar i värmland och avslutas på Hammarö GK på torsdagen vid lunchtid. Så har du möjlighet så passa på att spela banan under sommaren och fram till tävlingsdagen så du kommer väl förberedd till årets PM i Golf. Snart kommer även inbjudan så håll utkik i mail och på hemsidan.

 

Vad krävs för att delta i Postmästerskap Golf

Postmästerskapen i Golf spelas under hösten, oftast i slutet av september varje år.

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag. Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Mästerskapet spelas från och med 2014 som handicapklasser. Bästa Bruttoresultat i respektive Dam och Herrklassen vinner Postmästerskapen och mästerskapsmedaljen

Alla spelare enligt krav på deltagande enligt ovan får delta i tävlingarna  (enl. tävlingsegenskaper och krav som exempelvis officiellt (HCP 36,0), kön och ålder)

Men endast de med EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) kommer att finnas på resultatlistan. I lagtävling krävs att alla spelare i laget har EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) för att finnas med på resultatlistan. EGA Exakt Tävlingshandicap är en förutsättning för att ta emot priser i en tävling. 

Som grund för en korrekt och rättvis granskning av exakta handicap, måste varje golfspelare lämna in minst fyra (4) handicapronder under en period mellan två på varandra följande årliga handicaprevisioner 

Spelare i ”handicapgrupp 1” får tillgodoräkna sig upp till tre sällskapsronder för att skaffa sig EGA Exakt Tävlingshandicap. 

Svenska Golfförbundets tävlingsregler tillämpas, samt Postens Idrottsförbunds specialregler.