Postskidan

Södra Berget, Sundsvall, 9-10 februari 2018.

Nu ligger inbjudan och affisch ute. Vi har beslutat att kalla det för Vinterfestival även i år eftersom vi vill signalera att det finns möjlighet att gå skidskola fredag och lördag. Det innebär att även du som känner dig ringrostig/osäker kan få tips och träna under kunnig ledning!

Ni som varit med ett tag kommer säkert ihåg Postskidan 2003. Skidområdet på Södra Berget är ett kanonområde med boende invid Skidspåret och Kamratmiddag på Hotell Södra Berget. 

Nytt! Vi provar att ta emot anmälningarna på samma sätt som ni lägger in deltagare på hemmaplan. Det innebär att ni har två filer att lägga in. Dels en namnlista där ni skriver ner namn/klass/ev. skidskola och dels en fil där ni skriver in kontaktperson, antalet startavgifter och Kamratmiddagar!

Det framgår inte av inbjudan men anhöriga får delta i Motionsklasserna! Naturligtvis utgår ingen reseersättning för dem!

 

Postskidan - en del av Postklassikern

Du åker valfritt 5 eller 10 km skidor klassiskt. Postskidan kan du göra på Hemmaplan. Den är en del av Postklassikern men du kan naturligtvis göra den som en enskild gren.

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag.Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb

Postskidan hemmaplan - Läs här