Postskidan

Sollefteå, 6-7 mars 2020 

Här har vi en komplett skidhelg med buss, typ Snow Roller, skidskola, Postskidan, Afterski med klassikerutdelning och Kamratmiddag. Kasta in utrusningen i Sthlm och plocka ut den utanför hotellet, kan inte bli bekvämare! Hotellets SPA-avdelning med tre olika bastu och bubbelpool ingår!

Vi har också glädjen att erbjuda utförsåkning fredag kväll och lördag i en mycket bra backe. Liftkort bjuder de på. Känns det besvärligt att dra med alpina grejer går det att hyra komplett utrustning för utförsåkning, prisex, 220 kronor för tre timmar, 300 kronor för en dag. Allt finns direkt utanför hotellet! Föranmälan krävs, läs inbjudan! Läs om Hallstaskibacken här

Ni hittar inbjudan och affisch i länkar nedan!

09 februari - Startlista inlagd

Vi kommer att ha två charterbussar. Gratis för alla PIF-föreningar. Dessa två bussar skall naturligtvis användas i första hand! Resebidrag för andra transportsätt bara i undantagsfall! 

  • Från Stockholm fredag klockan 10:00 (För orter runt Stockholm)
  • Tillbaka söndag klockan 09:30, ankomst Sthlm 17:30
  • Från Sundsvall fredag i samband med tågankomst 14:57 (SJ X 2000, Tåg 424)
  • Från Sollefteå söndag, anpassas till tågavg. från Sundsvall 12:05 (SJ 3000, Tåg 575)

 Antalet passagerare och vilken buss mejlas till postskidan@pif.nu senast 31 januari!

 

 

Postskidan - en del av Postklassikern

Du åker valfritt 5 eller 10 km skidor klassiskt. Postskidan kan du göra på Hemmaplan. Den är en del av Postklassikern men du kan naturligtvis göra den som en enskild gren.

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och seniorer i PostNord och deras dotterbolag.Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb

Postskidan hemmaplan - Läs här