Postsimmet

Hemmaplan 6 november 2021 (vecka 45, 1 - 7 november)

Postklassiker/Postsimmet 2020

Vi har lottat ut fem presentkort bland de som gjort/skall göra Postsimmet 2020. Presentkort och trisslotter skickas till föreningarna.

och vinnarna är...

  • Mats Eriksson, Göteborg PIF
  • Leif Persson, Hallstahammar PIF
  • Carina Johansson, Ronneby PIF
  • Karin Kajsa Johansson, SPIK
  • Simon Sköld, Västerås PIF
Mer om Postsimmet 2020

Problemen fortsatte med sista grenen, Postsimmet! Badhusen var förståeligt nog fortsatt stängda. För att gå vidare så har styrelsen beslutat om att det är okej att rapportera Postsimmet i "förskott" Man lägger alltså in att man fullgjort Postklassikern för 2020 på hemsidan

Föreningarna rapporterar även in Postsimsdeltagarna för 2020 och kravet är att de fullgör simningen under våren. Naturligtvis är det roligast om man kan göra ett föreningsarrangamang tillsammans men i rådande läge är även tillåtet att simma enskilt! Föreningarna bestämmer själva. Kommer säkert att fungera senare i vår!

 

Postsimmet - en del av Postklassikern

Du simmar 1000 meter. Känns det för mycket kan du välja 500 meter eller minst 20 minuter. Postsimmet kan du göra centralt eller lokalt. Du kan naturligtvis göra det som en del av Postklassikern eller en enskild gren.

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag.Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Postsimmet hemmaplan - Läs Här