Posttrampet

Malmö, 14 september 2019

Nu skall vi cykla i Skåne! Hur svårt kan det vara? En landsända som kan leverera såna personer som sångaren/skådespelaren Edvard Persson, tusenkonstnären Hasse Alfredsson, blues-/reggeaartisten Peps Persson och rapparen Jason "Timbuktu" Diakité kan naturligtvis anordna en kul Posttrampet.

Ni hittar inbjudan, affisch och länkar till anmälning här nedan! Fyll i namnen i namnlistan och övrig information i betalningsunderlaget!

OBS Hotellbokning!

Vi har fått ett förtydligande från Best Western Malmö Arena. Ni skall inte ringa/maila! Använd länken nedan, lägg in antal rum och datum, klicka på update. Ändra inte språk till svenska!

Länk till hotellbokning Best Western Malmö Arena

Posttrampet - en del av Postklassikern

Du cyklar en sträcka på 40-50 km, längden avgörs på banans kupering. Känns det för mycket kan du välja kort bana på hemmaplan, ca 25 km. Posttrampet kan du göra centralt eller lokalt.

Du kan naturligtvis göra det som en del av Postklassikern eller en enskild gren.

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag.Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Posttrampet hemmaplanLäs mer här